Любка Маринова издирва майка си - Горица Любенова Павлова от град

...
Любка Маринова издирва майка си - Горица Любенова Павлова от град
Коментари Харесай

Дъщеря издирва майка си: Моля се да се намери жива!

Любка Маринова търси майка си - Горица Любенова Павлова от град Русе.

Възрастна жена е изчезнала от вкъщи си. Изчезналата се казва Горица Павлова, тя е на 82 години и населява жилище на ул. " Хан Пресиян 30 " в град Русе. Павлола е диагностицирана с деменция. Дъщеря й я търси, като споделя, че е доста слаба и ниска - около 155 сантиметра, с бяла дълга коса. Изчезналата евентуално е облечена с палто вид шуба с пухчета на ръкавите и качулка с пух.

Любка Маринова, дъщерята на изчезналата жена, е получила информация от полицията, че старата жена е отишла на пътя за София - на 12 км от Русе.

" Ходих да я прибирам назад от центъра на квартала против магазина. Днес още веднъж отивам да я ревизира, откакто заключих външната врата, тя не си знае ключовете къде са и я няма. Не знам нито къде е отишла, нито къде да я диря. ", споделя Любка.

Маринова приканва, в случай че някой е видял скитащата жена, дано се свърже с органите на реда. Може да се свържете и персонално с дъщерята на изчезналата, като позвъните на следния телефонен номер: 0897218557.

" Обадих се в полицията, споделиха ми, че все още нямат информация за открита жена, в случай че не се откри да отида да подам молба за търсене на място в районното ", прибавя Любка.

Горица Павлова няма мобилно устройство, изгубила го е преди три месеца - този факт затруднява щерка й да я открие.

" Не е в къщата, няма и сигнал. Моля се да се откри жива! Не знам по какъв начин е излязла, като вратата я открих заключена, както я оставих през вчерашния ден, очевидно си е разкрила ключовете и отново е заключила или е излязла от друго място, не знам от къде и по какъв начин, само че я няма. Не знам къде да я диря. Благодаря на всички за съпричастието! ", добавя още дъщерята на изчезналата жена.

За страдание, Любка Маринова не е споделила фотоси на изчезналата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР